Logo-Smink-Bouw_Dark BG_RGB_WEB_SMALL
Dust vaccuum Grinding blade vloerverwarmingsfrees_230v_big_1

Vloerverwarming en Infrezen

Mensen kiezen steeds vaker voor een vloerverwarming in huis, omdat een woning zonder radiatoren mooier oogt, meer ruimte geeft in uw huis en u uiteindelijk 10 tot 15 % bespaart op de stookkosten ten opzichte van radiatoren.

 

De vraag naar vloerverwarming na het verwijderen van de vloer wordt steeds groter. Wij kunnen vloerverwarming plaatsen door middel van frezen in de dekvloer of tijdens een complete vloerrenovatie op de betonnen ondervloer in combinatie met isofoam en gegalvaniseerde matten of op noppenplaten.

Frezen is de voordeligste en snelste manier om vloerverwarming te plaatsen. Dankzij onze werkwijze, wat betreft het verwijderen van vloeren met de Ride-on stripper, voorkomen wij dat de dekvloer verwijderd dient te worden en kunt u vaak direct de sleuven van de vloerverwarming laten frezen. Soms is er alleen een laagje egaline nodig, daar de vloer vlak genoeg dient te zijn voor de freesmachine. Wilt u toch een isolatie laten aanbrengen zodat de warmte enkel naar boven wordt gestuurd en u zo meer uit de vloerverwarming kunt halen, dan kunt u twee opties overwegen. De eerste is de dekvloer te laten verwijderen en het systeem op te bouwen vanaf de betonnen basisvloer en een tweede manier (mits er een kruipruimte aanwezig is) is om de betonnen basisvloer van onder te voorzien van een isolatiemateriaal.